maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kirjoittajat esittäytyvät: Niko Ahola


Nimi: Niko Ahola

Kilta ja vuosikurssi: Indecs, 5 vsk.

Edunvalvontatoiminta: Opintoneuvoja, edaattori ja 2012 ylioppilaskunnan hallituksen jäsen.

Mitä siis käytännössä teen? Neuvon opiskelijoita heidän opinnoissaan, olen mukana järjestämässä koulutuksia uusille opiskelijoille sekä istun tutkintouudistustyöryhmässä.

Tykkään toiminnasta, koska pysyn siten perillä opintotarjonnan kehittymisessä ja kykenen täten opastamaan muita. Lisäksi toiminnassa pääsee vaikuttamaan kehityksen suuntaan ja tuomaan opiskelijoiden näkemyksiä esille yhdessä hallopedien kanssa.

Minuun saa parhaiten yhteyden: kaikkia keksimiään kontaktointikanavia saa käyttää, mutta parhaiten tavoittaa sähköpostitse (etu.suku@tut.fi).

Vapaa sana lukijalle: Tulkaa juttelemaan mikäli asiat mietityttävät. Opintoneuvojan tarkoitusena on opastaa opinnoissa hyvissä ajoin ennen kuin ongelmia ilmaantuu. Toki myös ongelmia ratkaistaan, mutta niiden ennaltaehkäisy on huomattavasti tehokkaampi keino kaikkien kannalta. Älkää tyytykö ainoastaan opiskeluun, vaan tuokaa myös mielipiteenne kursseista, niiden toteutuksesta tai mihin vaan niihin liittyvistä asioista ilmi. Kyllä opiskelijoilla on mahdollisuus vaikuttaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti